Wij gebruiken cookies. Cookiebeleid OK
'for those properties that deserve a different approach'

Exclusief vastgoed vraagt maatwerk.

Meer weten?

Wij contacteren u en bespreken samen wat u wilt.

Exclusive Living verkoopt en zoekt voor kopers bijzondere eigendommen te koop in Vlaanderen. Luxe vastgoed is anders door zijn natuur, architectuur, historie, inplanting of aankleding en verdient daarom een verdient een buitengewone ... , al dan niet discrete, aanpak.

Exclusief vastgoed vraagt maatwerk. Dit kan zijn via de klassieke mediakanalen, via een discreet netwerk, via beurzen, ontmoetingsplaatsen of forums. Het is in elk geval belangrijk via een gerichte verkoopstrategie de woning aan te bieden daar waar de koper zich bevindt.

In dit segment van de markt is het belangrijk mee te denken en zich in te leven in de leef- en denkwereld van de klant, de koper. Onze klanten hebben een zeer duidelijk idee en verwachtingspatroon met betrekking tot wonen en leven. Het ontbreekt hen vaak enkel aan de tijd en know-how om dit te realiseren.
Een eigendom is lang niet altijd wat men ziet, het ware potentieel ligt vaak verborgen onder de lagen van de geschiedenis. De Exclusive Living Makelaar helpt de klant op weg met creatieve ideeën, concrete suggesties en daarbovenop een bestaand netwerk van toeleveranciers die meedenken en meedoen.
Onze jarenlange introductie in de markt en toegang tot een uitgebreid klantenpotentieel zijn hier onze extra troeven. Een ruim eigen databestand van mensen die op zoek zijn is steeds up-to-date.

Actieradius is van belang wanneer het de verkoop van bijzondere eigendommen betreft. Exclusive Living, hoewel sterk vertegenwoordigd in Oost-Vlaanderen, is ook actief in heel Vlaanderen. Met name in de zoektocht naar kopers. Kwaliteit drijft altijd boven. Exclusive Living ‘by rosseel’ is actief sinds 2009 en blikt nu reeds terug op een mooie reeks realisaties.

Meer weten?

Wij contacteren u en bespreken samen wat u wilt.Kantorennetwerk

Exclusive living maakt deel uit van agence rosseel en heeft in Oost-Vlaanderen reeds 4 kantoren. In elk kantoor geven wij onze Exclusive Living panden de nodige, bijzondere aandacht. Zo ontgaat jouw eigendom onze klanten niet. Het hoofdkantoor van Exclusive Living is gelegen in het mooie Sint-Martens-Latem.

Nieuwsflash