Wij gebruiken cookies. Cookiebeleid OK
'for those properties that deserve a different approach'

2020-04-24 20:24:54 In het vastgoed begint de lente dit jaar vanaf mei

Het lijkt wel een eeuwigheid geleden dat we onze klanten mochten onthalen op kantoor. En ook dat we ons mooi aanbod konden laten bezoeken door geïnteresseerden. Eindelijk is het zover!

Vreemd genoeg was het de voorbije weken heel druk op onze websites en in onze mailboxen. Het mooie weer en de uitzonderlijke situatie zorgen ervoor dat de Vlaming meer dan ooit aandacht had voor de plaats waar hij of zij wil wonen en leven.
Maar ook investeerders weten dat vastgoed zoals steeds een veilige haven vormt voor de spaarcenten.

Vastgoed blijft een veilige haven voor de spaarcenten.

 

De lichten waren nog aan, vanaf 11 mei kan de deur ook open :)

Inderdaad. Onze kantoren gaan terug open zoals de overheid het voorschrijft. Je kan bij ons terecht voor verhuur, verkoop, rentmeesterschap en syndiek.


We zien elkaar wanneer het echt telt!

Jouw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers staan centraal.
Daarom heeft het rosseelteam voor jou een top klantenbeleving uitgewerkt.

Het principe is eenvoudig: We zien elkaar wanneer het echt telt. Alle andere zaken organiseren we vanop afstand. Geen nood, wij zorgen ervoor.

 

klantenpaginaEen waardebepaling wordt eenvoudiger dan ooit

Wij lanceren vanaf nu onze 48u-waardebepaling. Een kwalitatieve en juiste waardebepaling maak je niet in 1,2,3, zoals men soms beweert. In Vlaanderen is geen enkel huis gelijk aan dat ernaast. Toch heeft de klant recht op een kwalitatieve service. Snel en zoveel mogelijk op afstand. Voortaan kan je via onze website gratis en vrijblijvend een waardebepaling met klantenzone lanceren. Jouw eigendom krijgt een online zone die alleen voor jou toegankelijk is. Je kan er aan de slag met info rond schatting en verkoop. Tegelijkertijd gaat één van onze ervaren makelaars voor jou aan de slag. Onze garantie? Binnen 48u heb je een onderbouwd schattingsverslag, vergelijkingspunten in jouw buurt, een marketingplan en een eerste juridische toetsing van de verkoop van jouw eigendom. Dit is ongezien in Vlaanderen. Wil jij als eerste hiervan gebruik maken? Klik dan hier.

 

Een onderbouwde waardebepaling binnen 48u.

 

virtueel bezoek2Bezoeken kan ook virtueel

De komende tijd gaan we onze verplaatsingen en contact zoveel mogelijk beperken. Dan is het handig om een preselectie te maken van eigendommen die je interesseren. Wanneer je daarna geïnteresseerd blijft, praten we verder en zorgen dat je het pand ook echt kan bezichtigen. Zo doe je geen onnodige verplaatsingen en win je tijd.

 

Chatten

De hele dag door kan je rechtstreeks chatten met onze medewerkers voor al jouw vragen. Geen ‘robot’ aan de andere kant, maar een mens die je verder helpt.

  

wherebyPlan een videoafspraak

Een afspraak inplannen op kantoor is uiteraard geen probleem. Indien je over een tablet, telefoon of pc beschikt kan je ook gewoon een videoafspraak met ons plannen. Je hoeft niets te installeren en hebt enkel een internet verbinding nodig. Handig, snel en veilig. 

 

DataMeest uitgebreide databank van Vlaanderen 

Voor onze waardebepalingen gebruiken wij de grootste databank van Vlaanderen. Agence rosseel beschikt zelf reeds over duizenden referentiepunten in Oost-Vlaanderen. Daar wordt alle Vlaamse marktdata in verkoop en verhuur aan toegevoegd. Wij beschikken hierdoor over de meest uitgebreide databank in ons werkgebied.

 

koffie-sanitizerAfspraak op kantoor

Je bent welkom met twee personen tegelijk, zoals wettelijk bepaald. Wij zorgen dat alles veilig is en dat er voldoende ruimte is om comfortabel te werken. Afspraken boeken kan je doen door ons te bellen of in te plannen via onze website. Ga naar het pand of onderwerp dat je interesseert en klik op ‘plan afspraak’. 

 

digitale ondertekening

Alles kan digitaal ondertekend worden

Dat kan je eenvoudigweg thuis of bij ons op kantoor aan één van onze kiosken. Ben je niet in de mogelijkheid je te verplaatsen en heb je thuis geen toegang tot internet? Geen probleem, onze koerier brengt de documenten bij jou en haalt ze binnen 24u terug op. Zo is dat vlot geregeld. 

 

Wanneer digitaal tekenen niet mogelijk is, brengen wij de documenten tot bij jou.

 

Er valt uit de voorbije weken veel te leren. Namelijk hoe iedereen elkaar graag helpt in nood. Hoe we veel werk kunnen verzetten zonder ons te moeten verplaatsen. En ook hoe we met eenvoudige oplossingen in contact kunnen blijven en top service geven.

 

agence rosseel staat er. Terug van nooit weggeweest.

Nieuwsflash

Professionele begeleiding en steeds bereikbaar

We hebben een heel goede ervaring gehad met agence rosseel. Zeer professionele begeleiding door Laure Rasschaert in aanloop naar de verkoop van onze woning. Laure was ... [lees meer]

Belastingen op het tweede verblijf.

Ook al verhuur je nooit jouw tweede verblijf, en heb je er dus ook geen inkomsten uit, toch moet je het altijd verplicht opneme... [lees meer]

7 redenen om te investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed is een zeer interessante manier om de waarde van je geld te bewaren en om je inkomsten zoals pensioen op te krikken. Indien je ... [lees meer]