Wij gebruiken cookies. Cookiebeleid OK
'for those properties that deserve a different approach'

Wij zorgen voor de eigendom, koper en verkoper, dat is een luxe

Meer weten?

Wij contacteren u en bespreken samen wat u wilt.

Taxaties

Het idee dat de prijs geen rol meer speelt in het luxe segment is sterk achterhaald. Ook de koper van een exclusief vastgoed wil een realistische prijs. Om de waarde van luxe vastgoed correct te kunnen taxeren is er ervaring en deskundigheid nodig. Geen enkele schatting mag met de natte vinger, maar voor een waardebepaling van exclusief vastgoed moet dit nog toegewijder gebeuren. Een correcte prijs zal zorgen voor een vlotte en aangename deal. Wil jij graag jouw vastgoed nauwkeurig laten taxeren? Contacteer ons

Niets moeilijker dan de verkoop van een eigendom waarvoor slechts een beperkt aantal kandidaten bestaat. Het vraagt durf, uithouding en wilskracht om te blijven zoeken naar die ene koper. Bij Exclusive Living weten wij dat de kopers niet vanzelf komen. Wij zoeken ze op. Exclusive Living reist voortdurend het Vlaamse land af op zoek naar ontmoetingsplaatsen van kopers. Zowel online als offline. De lean-forward mentaliteit van de Exclusive Living makelaar werpt vruchten af. Vraag ons naar onze referenties.

Soms gaat een eigendom gebukt onder de jaren van bewoning, leegstand of eenvoudigweg het niet volgen van interieurtrends. Niet elke kandidaat koper beschikt over de verbeeldingskracht verder te kijken dan datgene dat men ziet met het blote oog. Het kan doeltreffend zijn het uiterlijk van het eigendom aan te passen aan de huidige trends. Woningen verkoopsklaar maken zorgt bijna steeds voor positieve resultaten. Vaak is de winst daardoor vele malen hoger dan de investering. Het eigendom wordt namelijk verkocht met volle vertoon van zijn potentieel. Exclusive Living suggereert, begeleidt en volgt op.

Een eigendom dient vaak beoordeeld te worden rekening houdend met de portefeuille waarvan het deel uitmaakt en het economisch gesternte waaronder wij ons bevinden. In dat licht kan het nuttig zijn vandaag niet te verkopen, maar te verhuren. En dit berustend in de zekerheid dat de Exclusive Living makelaar een volwaardige service levert. Wij verzorgen met aandacht en zorg uw technisch en financieel Beheer. Wanneer gewenst of periodiek volgens afspraak beoordelen wij samen met u uw portefeuille.

Was de keuze van de huurder reeds belangrijk in klassieke dossiers, des te belangrijker is zij wanneer het eigendommen betreft met bijzondere eigenschappen. Bijzondere eigendommen zijn kwetsbaar. Onze makelaars besteden veel aandacht aan de selectie van kandidaten en optimaliseren de garanties voor alle betrokken partijen. Deze benadering zoekt het evenwicht tussen woonbeleving en rendabiliteit.

Wie op zoek is naar een bijzondere eigendom ervaart de zoektocht vaak als langdurig en lastig. Dit heeft alles te maken met de niche waarover het gaat en de mate waarin eigendommen vaak via relaties een koper vinden. Daarom is het van belang afspraken te maken met uw Exclusive Living makelaar betreffende het type eigendom dat u zoekt. Wij zoeken voor u en zorgen ervoor dat u als eerste ingelicht wordt. Schrijf u in of maak een afspraak om uw wensen te bespreken.

Meer weten?

Wij contacteren u en bespreken samen wat u wilt.


Nieuwsflash